Möte i GBG 30/1 SFI:s adminpersonal och regionala konsulenter

Hej! 

Nu har jag fått klart med Valand att vi kan var hos dem (i X-library ingång Vasagatan 50) på måndag 30/1 kl.10-12,  då vi  planerat ett möte mellan den administrativa personalen på SFI (Lina, Jenny & Man Chiu) och oss regionala filmkonsulenter.

Några av er var med på detta möte förra året, och SFI har kontaktat oss för att de gärna ses igen och låta detta bli ett återkommande möte. De vill också passa på att låta oss träffa  Man Chiu Leung Carlsson (som ersatt Suzanne Tiger) och förstås låta henne få träffa oss.

Förra året var det mycket en genomgång av budgetmallar mm, och denna gång är det mer tänkt som ett samtal där vi kan passa på att hålla oss uppdaterade om varandra.

Hör gärna av er till mig och meddela om ni kommer, så jag vet hur många vi blir.

 

Allt gott!

Anne-Marie (sammankallande för arbetsgruppen Produktion och Talang)

anne-marie.sohrman-fermelin@sll.se

Lämna ett svar