Fler webbinarier för kulturskolan i höst

Det nationella nätverket för film i kulturskolan har tillsammans med Svenska Filminstitutet och Filmregionerna beslutat att fortsatt erbjuda fortbildning för filmpedagoger under hösten 2021.
Det planeras två nya webbinarier, det första äger rum den 29 september och kommer att ha fokus på hur man kan utveckla filmverksamheten tillsammans med andra, i och utanför kulturskolan. Behovet av samverkan och samlade resurser för filmpedagoger är stort och därför dedikeras ett helt webbinarium till just “Samverkan & resurser”.

Det andra webbinariet äger rum den 9 november och fokuserar på “Att skapa med ljus i film” och infaller under temat Filmens berättarkomponenter. Tidigare webbinarier under samma tema har varit “Att använda kameran som redskap för att undersöka omvärlden” och “Att skapa med filmljud”. Nu erbjuds ett helt webbinarie med fördjupning i ljus.

Alla tidigare webbinarier finns att se i efterhand.